Ezio Greggio është 65 vjeç. Romina Pierdomenico është 39 më pak. E megjithë ndryshimin e madh në moshë, ata duket se janë tejet të dashuruar dhe shkojnë mirë . Sidomos të dashuruar, duke pasur parasysh që, siç tregohet në pamjet e të përjavshmes Oggi, vera e tyre si çift mbaron për bukuri: në Formentera, mes showmanit dhe të dashurës “baby” ka shumë passion  … dhe incidente seksi!

“Dallimi i moshës nuk është problem,” tha ai. “Unë kam 65 vjeç, por ndjehem 35, kështu që ne jemi praktikisht në të njëjtën moshë”.

Ata janë gjatë një udhëtimi me varkë me producentin dhe organizatorin e festivaleve të filmit Pascal Vicedomini dhe familjen e tij. Ezio dhe Romina dëfrehen pa fund dhe bëjnë shaka me paparacët.