Kryeministri indian Narendra Modi, pas takimit me ish presidentin kinez Xi Jinping, ka pastruar plazhin e Mamallapuram nga plehrat gjatë shëtitjes së tij të mëngjesit.

Narendra Modi

@narendramodi

Plogging at a beach in Mamallapuram this morning. It lasted for over 30 minutes.

Also handed over my ‘collection’ to Jeyaraj, who is a part of the hotel staff.

Let us ensure our public places are clean and tidy!

Let us also ensure we remain fit and healthy.

Embedded video

58.9K people are talking about this

’Ti mbajmë pastër vendet publike’, ka shkruar ai në Twitter bashkëngjitur një video gjatë ‘operacionit të pastrimit’, që zgjati rreth 30 minuta.
Më pas duke ju referuar shëtitjes së tij në plazh teksa mbledh mbeturina, ka shtuar: ’Kështu jemi të shëndetshëm dhe në formë’.