Nicolas Bendter është dënuar me 50 ditë burg.

Ish lojtari i Arsenalit është dënuar për arsyn që ka goditur një shofer taksie dhe si rezultat i kësaj, ai është dënuar me 50 ditë burg.

Nga incidenti që ka ndodhur në muajin Shtator në Kopenhagen, shoferi i taksisë ka dalë i dëmtuar ku i është thyer nofulla.

30 vjeçari aktualisht ka kontratë me skuradrën Norvegjane, Rosenborg. Sipas avokatit të tij, tregohet që Bendter do të apelojë ndaj këtij vendimi.