Është bërë zyrtare shkarkimi i Klodian Duros nga skuadra e Kamzës.

Panvarësisht se Klodian Duro është shprehur disa herë se gezonte besimin e plotë të drejtuesve dhe panvarësisht insistimit të drejtuesve së skuadrës, se Klodian Duro do të ishte i fundit që mund të shkarkohej, vendimi është marrë. 

Shkarkimi i tij ka ardhur pas humbjes së ndjeshme me ekipin e Partizanit edhe pse drejtuesit e klubit i dhanë kohë.