Në një kohë kur protesta e organizuar nga opozita vijon të shoqërohet me tensione, ish-ministri i Ekonomisë dhe Finacave Arben Ahmetaj ka ironizuar këtë revoltë.

 

Përmes një postimi në facebook, Ahmetaj ka publikuar pankartën ndryshe që mban një protestues në dorë.

Bashkangjitur fotos Ahmetaj ka lënë mbishkrimin: Ja, ky është thelbi i protestës së “Opozitës së Bashkuar”.