Madhësia e dorës tregon shumë më tepër për personalitetin tuaj, sesa e kishit menduar. 

Matni gjatësinë e saj duke bërë siç tregohet në foton e mësipërme.

Shtrije dorën dhe nëse arrin të kapësh lehtësisht pjesën e pëllëmbës me gishtin e mesëm, atëherë ke duar të mëdha. Nga ana tjetër, nëse arrin ta kapësh me vështirësi, ke duar të vogla.

Njerëzit me duar të vogla

Nëse keni duar të vogla atëherë jeni bujarë, aventureskë dhe të gatshëm për të marrë rreziqe. Marrëdhëniet tuaja janë dramatike. Ju tentoni t’i zgjidhni problemet me qasje të drejtpërdrejtë. Njerëzit me duar të vogla kanë natyrë pragmatike dhe praktike.

Njerëzit me duar të mëdha

Nëse keni duar të mëdha atëherë ju jeni shumë punëtor dhe një person që përqendrohet tek detajet e vogla. Njerëzit me duar të mëdha priren të neglizhojnë veten dhe të përqëndrohen më tepër ndaj njerëzve të tjerë. Ata janë shumë impulsiv dhe emocional.

Njerëzit me pëllëmbë katrore janë praktikë, shquhen për  matematikanë të mirë dhe problemet e tyre i zgjidhin me logjikë, ndryshe nga njerëzit me pëllëmbë në formë drejtkëndore, të cilët janë shumë më të ndjeshëm dhe kanë tendencë të dëgjojnë intuitën e tyre.

Nëse keni gishta të shkurtër ju jeni një udhëheqës i mirë.

Nëse keni gishta të mëdhenj, jujeni shumë kurioz.

LEXO EDHE:  Zgjidhni një çelës dhe mësoni se çfarë fshihet në personalitetin tuaj

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook