Ja cilat janë tre shenjat e horoskopit që u thyhet zemra, sepse bien në dashuri shpejt.

Dashi
Ata zakonisht janë romantikë nga natyra. E japin veten me trup dhe me shpirt, kur ata mendojnë se gjejnë dashurinë e jetës së tyre.

Kur dashi jep dashurinë e tij, nuk ka masë, përpiqet aq shumë për të bërë marrëdhëniet e tij të ecë përpara, por nuk merr të njëjtën gjë në këmbim. Për këtë arsye, atyre shpesh u thyhet zemra.

Binjakët
Binjakët zotohen të mbajnë premtimin e tyre për të marrë pjesë, për të mbrojtur, për t’u kujdesur dhe për të përkrahur partnerin e tyre. Por ky i fundit e mbyt në shumicën e kohës dhe nuk i jep mundësi tjetër veçse të largohet.

Peshorja
Peshorja është një shenjë besnike dhe shumë e përkushtuar ndaj partnerit, edhe pse në fillim marrëdhënia është e mrekullueshme, me kalimin e kohës ajo mbaron dhe Peshorja përfundon e lënduar.