Këto janë dy shenjat më me fat për ditën e sotme:

GAFORRJA:

Dëshira për të provuar emocione është pjesë integrale e jetës suaj. Në fakt është e mundur që ju jetoni vetëm me punë. Kush nuk mendon për dashurinë përfundon shumë ia caruar dhe trishtuar. Pra duhet të rekuperoni. Ditët deri të premten do të jenë ideale për marrëdhëniet me të tjerët, dhe mund të rezultojnë shumë të dobishme për të rigjetur anën romantike tuajën, që në nëntor ka mbetur e fshehur. Dhjetori do jetë muaji i emocioneve të rigjetura.

LUANI:                            

Hëna është në shenjën tuaj, por nuk është aspekti i vetëm pozitiv që karakterizon këtë periudhë. Ju keni një Mërkur të shkëlqyer, një Diell të shkëlqyer, një Jupiter të favorshëm. Kjo është arsyeja pse ju mund të kuptoni se diçka po ndryshon në një mënyrë pozitive. Disave prej jush mund t’u ndodhë më parë, të tjerëve më vonë, por me siguri do të vijnë ngjarje të reja. Shumë prej jush do të jenë protagonistët e një shpëtimi dhe është e mundur që disa tashmë mund të kenë diçka vërtetë të rëndësishme në mendje. Edhe në fushën sentimentale këto ditë do të jenë në gjendje t’ju japin një shpërblim të fortë energjie.