Kjo video tregon mënyrën e të rregulluarit të këmbëve të shtrembra me anë të operacionit. 

Një pllakëz titani përdoret për të stabilizuar zonën e prekur. Më pas kërci pritet afërsisht i gjithi për të ndihmuar në qendrueshmërinë duke u hapur pak për të drejtuar kockën. Më pas pllakëza prej titani fiksohet me disa vida. Brënda të çarës që u bë në kockë vendoset një material artificial për të mbushur kockën.

Pacienti i cili ka kryer këtë operacion duhet të rrijë në shtrat për 4 apo 6 javë në mënyrë që kocka të zejë vënd dhe të rikuperohet nga operacioni.