Përdoruesit e “Whatsapp”, tashmë kohët e fundit kanb filluar të marrin mesazhe të rrema. Mesazhet shkruajnë se ka mbaruar koha për ta përdorur “Whatspp-in” falas dhe nëse dëshirojnë të vazhdojnë përdorimin e tij duhet të paguajnë para, dhe në mesazh bashkangjitet edhe një link ku ju mund të depozitoni këto para.

Këto mesazhe dyshohet se dërgohen nga hackera të cilët vjedhin të dhënt tuaja bankare, që më pas t’i përdorin ato për përvetësime personale. “Whatsapp” deklron se ky aplikacion është dhe do të jetë gjithmonë falas. Nëse ky mesazh ju vjen në cellular, duhet që ta fshini menjëherë, pasi ka rrezik që t’ju fusë viruse në telefonin tuaj.