Një grua ka shpenzuar plot 150 mijë paund për operacione plastike, pasi është e fiksuar pas fytyrës dhe trupit perfekt.

Madje Kristen është shprehur se nuk do të ndalojë së bëri ndërhyrje, edhe pse familja e saj është tepër e shqetësuar se këto operacione “mund ta vrasin atë”.

Gruaja ka zbuluar se gajtë nëntë viteve të fundit, ka pasur operacione në të pasmet e saj, në hundë, në gjoks, në buzë, në mjekër dhe në ballë. Madje ka hequr një brinjë dhe ka bërë heqje dhjami.