Qindra kilogramë kokainë u gjetën në kuti banane në gjashtë degë të një supermarket dhe në një qendër logjistike në Gjermaninë veriore.

Operacioni u zhvillua të mërkurën, ndërsa autoritetet thonë se lënda narkotike kishte një vlerë prej 28 milionë dollarë.

Autoritetet thonë se nuk ishte saktësisht e qartë sesa kokainë u gjet.

Po punohet për zbulimin e rrjetit të trafikut të drogës.