Katërfili
Vështirësitë mund të shfaqen në rrugë, por tërfili me katër fletë tregon shpresën që do të vijë dhe do të lërë një përmbledhje të shkurtër të situatës. Planifikoni projektet tuaja me përkushtim dhe vërtetësi dhe shfrytëzojeni forcën tuaj për të arritur qëllimet tuaja. Tani është koha për të demonstruar dimensionet e besimit dhe vendosmërisë suaj.

Zogjtë
Të kesh një marrëdhënie të mirë me njerëzit rreth jush është ndonjëherë e vështirë, por ne duhet të përpiqemi të krijojmë një ambient të tolerueshëm. Kjo letër flet edhe për lirinë, mos i lini ëndrrat tuaja dikujt tjetër, keni nevojë për ekuilibër. Mos harroni qëllimet tuaja. Dije se je i lirë të fluturosh dhe të zgjedhësh se ku të shkosh.

Buqeta
Mundohuni të vlerësoni njerëzit rreth jush, ju do të keni momente të lumturisë së madhe. Tani energjia juaj do të jetë shumë pozitive dhe kjo do t’ju sjellë gëzim të madh. Në këtë fazë krijohen marrëdhënie të mira dhe ata që janë afër mund të afrohen edhe më shumë. Dashuria mund të vijë së shpejti.