Renato Mekolli, shefi i kuzhinës në emisionin “Hell’s Kitchen” është komentuar kryesisht negativisht për shkak të mënyrës jo etike të sjelljes me konkurrentët.

Por në një format të tillë, ku në ekranet shqiptare bëhet marketing në këtë farë soj mënyre, do të ishte mënyra e vetme për të krijuar audiencë, të përcjellësh polemikën banale që kërkon masa të shohë.

Këngëtari i njohur Skerdi ka postuar disa fragmente në profilin e tij në Instagram dhe në mënyrë ironike tallet me formatin dhe prezantuesin e tij.

Në videot ku Renato shpërthen në ofendime Skerdi shkruan se u fiksua dhe e quan “tip”, shefin e kuzhinës të cilin e cilëson si “gangsterin më të madh të momentit”.