Gjykata për Krimet e Rënda ka vendosur të refuzojë kërkesën për të liruar nga “arresti shtëpiak” dy ish-deputetët Arben Ndoka dhe Arben Cuko.

Dy ish deputetët u arrestuan gjatë operacionit “Vol-vo 4” në tetor të vitit 2018.

Ndoka është i dyshuar për disa vepra penale mes të cilave “tjetërsim pronash” dhe “falsifikim dokumentesh”, ndërsa Çuko akuzohet për “korrupsion”.

“Vol-Vo4”/ Lirohen nga burgu dy ish-deputetët e PS-së