Kemi parë spektakle të ndryshme talenti por edhe talente që mund të na lënë gojë hapur, por këto 2 kuzhinierë nuk do të flasin shumë për kuzhinën por do i përdorin tiganët në një mënyrë që sdo ti shikoni më njësoj.

Në spektaklin e American’s Got Talent, këto dy persona kanë sjellë të qeshura pa fund dhe shumë replika dhe nga anëtarët e jurisë 2 prej të cilëve kanë shtypur butonin e skualifikimit pasi nuk mund ta shikonin deri në fund atë çka bënin kuzhinierët e çuditshëm.