Ne po flasim për një aspekt që nuk është saktësisht i gëzuar, dhe sigurisht jo shumë emocionues për ata që e gjejnë veten në këto linja. Për atë që është më shumë se një ndjesi, një lloj paracaktimi që nuk na lejon të gjejmë bashkëshortin tonë. Kjo do të thotë, se ne flasim për shenjat e zodiakut që janë më të pafata në dashuri.

Në këtë pikë disa nga ju do të jenë skeptikë. Por le të themi menjëherë se yjet mund të japin kuptim dhe drejtim për aspektet e ndryshme të jetës, por gjëja e rëndësishme varet nga secili prej nesh. Prandaj, këtu, janë shenjat më pak fatlume, sigurisht janë ato me vështirësi më të mëdha, por nuk është e sigurt që nuk do mund ta takojnë kurrë personin e duhur.

Pse disa shenja të zodiakut janë më të pafata në dashuri?

Ashtu si me gjërat e tjera, dashuria ose marrëdhëniet gjithashtu varen nga faktorë të shumtë. Padyshim data e lindjes dhe për rrjedhojë edhe shenja e përkatëse, formojnë karakterin dhe qëndrimin, por më pas zgjedhja dhe vendimet janë individuale.

Për shembull, është përtej dyshimit që një Dem lufton shumë shpesh në një marrëdhënie me një Dash, të tilla janë ndryshimet në pikëpamjen e jetës dhe sjelljes. Dhe prandaj do të ishte e gabuar të thuash që Demi është ndër shenjat më të pafata në dashuri vetëm sepse vazhdon të kërkojë një ndjenjë me një person kaq të largët.

Ajo që është e sigurt është se disa shenja kanë një mënyrë për të provuar dashurinë dhe marrëdhëniet që mund t’i çojnë ata në zhgënjim më të madh.

Shenjat e zodiakut me më pak fat në dashuri

Dashi

Ndër shenjat më të pafata në dashuri gjejmë Dashin. Një personalitet joshës, vendimtar, në dukje i pathyeshëm. Por dihet që shpesh në marrëdhënie guximi apo zgjuarsia nuk janë të nevojshme, siç është edhe aftësia për të ndërmjetësuar.

Dhe për këtë miqtë e Dashit nuk janë me të vërtetë ata që mund të mburren me një traditë pozitive. Kjo është arsyeja pse ata shpesh ndjehen të keqkuptuar nëse nuk tradhtohen. Jo në një kuptim konkret, si pritjet dhe këndvështrimi i jetës.

Peshqit

Edhe shenja e Peshqve është përfshirë në renditjen e shenjave më të pafata në dashuri. Një personalitet i lirë dhe në të njëjtën kohë i devotshëm, i aftë të kushtojë energjinë më të mirë për suksesin e një marrëdhënieje. Sidoqoftë, kjo anë e karakterit dhe e mënyrës së jetës i ekspozon njerëzit e kësaj shenje në zhgënjime të hidhura. Sa më shumë besim të kenë ata, aq më negative janë përgjigjet që ata marrin, veçanërisht në fazat e hershme të një marrëdhënieje. Rezultati, edhe kur ata nuk e tregojnë atë, është një dorëheqje që i bën ata të humbasin atë ide fisnike dhe të lartë të dashurisë.

Shigjetari

E fundit mes shenjave më pak fatlume në marrëdhënie është Shigjetari. Ngjason me Peshqit për sa i përket stilit të jetës, bazuar në lirinë.  Kur investoni me një lehtësi të caktuar në një marrëdhënie pa e njohur mirë partnerin, mund të shfaqen probleme. Dhe ato nuk mund të zgjidhen gjithmonë, duke lënë një shije të hidhur në gojë dhe një ndjenjë zhgënjimi që mund të rrezikojë marrëdhëniet e ardhshme.