Në botën e Zodiakut, karakteristikat tona më të mira rrjedhin nga një vend shumë më i thellë se ngjyra e syve ose forma e hundës. Secili prej nesh ka “magji” të caktuara që i bëjnë ata tërheqës për të tjerët, por ka tre shenja të zodiakut që janë një magnet i zilisë për energjinë, bukurinë dhe karizmën që buron prej tyre.

Këto janë shenjat më të lakmuara të zodiakut:

Dashi: Udhëheqja juaj

Ka shumë arsye për të qenë xheloz për një Dash. Ata janë të fortë, kanë besim në vetvete dhe dinë të luftojnë për atë që besojnë. Nëse ka një pyetje apo problem në mendjen e dikujt, ata nuk do të hezitojnë të shkojnë tek ata, sepse kanë një atmosferë që i bën njerëzit të ndihen të sigurt dhe në duar të sigurta. Ata gjithmonë kërkojnë hapin e ardhshëm dhe njerëzit i respektojnë jashtëzakonisht për këtë. Njerëzit e kanë zili energjinë e tyre të papërmbajtshme. Ata janë gjithmonë në lëvizje dhe janë gati për punë. Mund të jetë pak të lodhshëm për pjesën tjetër të shenjave, por shumica ankohen sepse janë xhelozë.

Peshorja: Mendja juaj

Ju jeni përkufizimi i më të mirëve të të dy botëve: ambiciozë dhe të pavarur që gjithashtu dëshironi të jeni të dashur. Ju jeni një bukuri e ekuilibruar me energjinë, për të frymëzuar të tjerët që të ndryshojnë për mirë. Njerëzit gravitojnë rreth jush kur duan një ndjesi realiteti.

Demi: Këmbëngulja juaj

Çfarë do të bënin pa ty, Dem? Gjithkush ka nevojë për dikë si ju me idealet tuaja të jetës. Nuk dorëzoheni, prandaj të gjithë e shikojnë sigurinë dhe motivimin tuaj. Nëse ka diçka që ju veçon nga pjesa tjetër, është kënaqësia e madhe me të cilën vendosni një objektiv dhe e bëni më mirë se çdo person tjetër. Ju jeni këmbëngulës dhe keni një aftësi të madhe për të bërë çdo gjë që ju propozoni.