Shumë njerëz besojnë se jeta e tyre dhe personaliteti që ata kanë është i lidhur me yjet.

Madje ka nga ata që para se të zgjedhin femrën apo mashkullin ideal për të ndarë jetën, studjojnë me detaje edhe shenjën e horoskopit që partneri ose partnerja ka.

Po cilën shenjë të horoskopit duhet të mendoheni mirë para se të martoheni me të?

Këtu janë 7 arsye pse mund ta keni të vështirë ta doni një Luan!

Ata janë shumë të ndikuar nga liria dhe të pavarësia
Nuk ka asnjë shpirt më të pavarur se shpirti i një luani të vërtetë. Ata nuk e pëlqejnë kur u thuhet se çfarë duhet të bëjnë. Fakti që ata janë aq kokëfortë, mund të duket shumë e bukur në fillim, por jo të gjithë mund ta durojnë këtë në marrëdhënie afatgjata.

Ata janë të ndjeshëm
Luanët gjithmonë do ta duan veten e tyre. Ata kanë një ego të madhe, e cila shpesh i ekspozon ata në një ndjenjë natyrore sigurie dhe mosveprimi.

Ata janë pronarë
Normalisht, Luanëve nuk u pëlqen të ndajnë asgjë. Ata janë shumë të besueshëm, të përkushtuar, gjithmonë i kushtojnë vëmendje të veçantë njerëzve të dashur, e çfarë është e tyre, është vetëm e tyre! Pikë!

Ata janë udhëheqës të lindur
Një nga arsyet pse luanët janë aq seksuale është siguria e tyre. Ata janë të sigurtë dhe të balancuar, ata janë udhëheqës të natyrshëm në çdo situatë.

LEXO EDHE:  Çfarë parashikon horoskopi juaj për karrierën

Ata janë arrogantë
Luanët nganjëherë mund të jenë mjaft arrogantë. Krenaria e tyre dhe prirja e tyre për t’u mburrur mund të fillojnë të irritojnë njerëzit përreth.

Ata janë intolerantë
Luanët nuk e dinë se çfarë janë toleranca dhe durimi. Gjërat që kërkojnë kohë, nuk i tërheqin ato.

Ambicioz
Ata kontrollojnë njerëzit. Marrëdhëniet romantike nuk do të jenë kurrë të mjaftueshme për të kënaqur etjen e tyre për jetën, aventurën dhe suksesin. Si rezultat i kësaj, tendenca e tyre ambicioze ndonjëherë i dëmton njerëzit pranë një Luani. 

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook