Edi Rama vijon me dëgjesat publike nëpër qytete dhe tashmë ai të gjitha dëgjesat i poston në ‘Facebook’ ku ndjekësit e tij japin mendimet e tyre.

Komentuesi: Me thon te verteten aty pashe vetem militante , po te besoj qe ju nuk i njihni , po te duash hyji me themeli dhe jo si Jovan Bregu ; qe thoshte me pune me perpjekje …..etj etj.

Replika e Rames: Me thon te verteten m’u kujtua ajo e atij filmit me ke sy i pe, me ate me xham apo me ate pa xham?Sepse aty jane 50 me te kualifikuarit e konkurseve te Departamentit te Administrates Publike dhe une qe i njoh militantet per shkak te detyres, te them te drejten asnje nuk pashe aty?