Me sa duket teoria se toka është e sheshtë ka shkuar në një tjetër nivel nga teoricienët e quajtur “tokë-sheshtit”, ku me një deklaratë fundit ata shprehen të bindur se Australia nuk ekziston.

Kjo hipotezë rreth Australisë u shfaq në një konferencë në Birmingham, Mbretëri e Bashkuar, ku më shumë se 200 njerëz u mblodhën për të diskutuar besimin e tyre të patundur se planeti Tokë është i sheshtë.

“Australia e rreme” nuk është një pikëvështrim i ri në teorinë e tokës së sheshtë, pasi kjo teori vjen nga një postim në “Reddit” në fillimin e vitit 2017, por që pohimet e postuara asokohe mbetën vetëm në komunitetin online të kësaj platforme për më shumë se 12 muaj dhe tani paraqitet si teori përfundimtare.

Fjalimi i fryrë fillon me fjalinë: Australia nuk është e vërtetë.

Kjo hipotezë rreth Australisë u shfaq në një konferencë në Birmingham, Mbretëri e Bashkuar, ku më shumë se 200 njerëz u mblodhën për të diskutuar besimin e tyre të patundur se planeti Tokë është i sheshtë.

“Kjo është një tallje para fytyrës tonë për të na bërë të besojmë që Britania ka zhvendosur kriminelët e saj në një vend tjetër. Në realitet, të gjithë ata kriminelë i hipën në një anije dhe i mbytën para se ata të mund të shihnin sërish tokën.

Është një “mbulesë” perfekte për të fshehur një nga vrasjet më të mëdha në histori.”

Floryd vazhdon me deklaratën e saj teksa shprehet:

“Të gjitha gjërat që ju i quani “dëshmi” janë thjesht “gënjeshtra të fabrikuara mirë”…të prodhuara nga qeveritë që udhëheqin botën dhe se të gjithë “miqtë” tuaj australianë janë në fakt aktorë dhe persona të gjeneruar nga kompjuteri.

Dhe ndoshta gjëja më e guximshme që mund të them është se nëse mendoni që keni qenë ndonjëherë në Australi, ju jeni tërësisht gabim.”

Floryd pohon se pilotët janë pjesë e këtij komploti dhe se udhëtarët për në Australi në fakt vetëm dërgohen në ishuj të tjerë ose në pjesë të Amerikës së Jugut, ku ata kanë pastruar hapësirën dhe kanë angazhuar aktorë për të vepruar dhe për t’u hequr si australianë të vërtetë.

Mënyra e jetesës australiane, të cilën Floryd e përmbledh si “betimi me fjalë që bazohen në ngjarje të ndodhura, alkoolizimi dhe vendime të këqija”, në fakt është thjesht një shpërqendrim.

Si ta vërtetoni që Toka është e sheshtë? Kontrolloni nivelin kur jeni në avioni: video.

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook