Vijonë protestat e banorëve pothuajse në të gjitha qytetet kryesore të shqipërisë. Në ditën e dytë tashmë të protestës së tyre banorët dhe fermerët e Dvollit, janë mbledhur me thirrje për kushte më të mira, uljen e çmimit të karburantit dhe kundër qeverisë Rama, duke bllokuar kështu dhe aksin rrugor Korçë-Kapshticë.   

 

Madje me pankarta në duar banorët kanë shkruar fjali të tilla si : 

“Qeveria Rama na la pa martuar”, apo “Qeveri hajdute