ituata e Milanit është vërtet e keqe, me ekipin që ka nisjen më të shëmtuar të një kampionati në 30 vitet e fundit. Drejtuesit kishin shpresuar që me ardhjen e trajnerit Xhampaolo gjërat të ndryshojnë, por 6 pikë në 6 ndeshje dhe vendi i 16-të në renditje tregojnë më shumë për një skuadër mbijetese sesa një skuadër të ndërtuar për zonën Champions. Ndaj tifozët e kanë shfrenuar fantazinë, duke mbushur rrjetet sociale me meme nga më të ndryshmet. Ja më të mirat e rrjetit:

  • foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri