DuaLajm.Com
Flash
Ballina FOTO/ “Kurir” publikon skandalin seksual, i përfshirë kryeparlamentari dhe gruaja e kryeministrit shqiptar Lumnije-Thaci-Hashim-Thaci-skandali-Panorama-4

Lumnije-Thaci-Hashim-Thaci-skandali-Panorama-4