Ballina Kronike Pezullohen lejet vjetore në Ministrinë e Shëndetësisë

Pezullohen lejet vjetore në Ministrinë e Shëndetësisë

Ministri i Shëndetësisë ka urdhëruar pezullimin e lejeve vjetore për periudhën nga 1 qershori deri në 25 qershor 2017.

Urdhri për anulimin e lejeve vjetore është për punonjësit e ministrisë dhe institucionet e varësisë së ministrit të Shëndetësisë Arben Beqiri.

“Të gjithë nënpunësit që janë duke kryer lejen vjetore njoftohen për ndërprerjen e saj” – urdhëroi Beqiri.

Urdhri, planifikimi i lejeve për punonjësit e shëndetësisë do të bëhet pas datës 26 qershor

Urdhri i ministrit Beqiri mban daten 1 qershor 2017.