Ballina Kronike Rama ironi me pyetjet nga foltorja e Kuvendit: Duhet të pyesim Akademinë...

Rama ironi me pyetjet nga foltorja e Kuvendit: Duhet të pyesim Akademinë e Shkencave para se të shkrihet…

Kryeministri Rama po mban fjalën në parlament, ku nga foltorja e Kuvendit po i pëgjigjet pyetje për pyetje të 19 pytjeve të LSI-së. Teksa folte lidhur me programin që ai do ndjekë këto 4 vite nuk ka harruar dhe të ironizojë Akademinë e Shkencave. 

Fillimisht ishte pyetja “Çfarë mund të ketë më të rëndësishme nga uji për qytetarët?” ndërsa ai u shpreh se kësaj pyetje duhet ti përgjigjet Akademisë së Shkencave, që sipas tij para se ajo të shkrihej, duhej t’i jepte shpjegim kësaj pyetjeje.

“Kjo është një pyetje më e lartë se niveli im, por duhet të ndërhynte siç duket Akademia e Shkencave para se të reformohej që të shpjegonte këtë pyetje të hartuar në emocion e sipër”, u shpreh Rama.

Gjithashtu një tjetër pyetje e cila lidhej me tekstet e reja ai se se tekstet nuk janë më të miratuara nga  Akademia e Shkencave  por  kanë ardhur nga “Oxford”.