Ballina Kronike U përfshi në fushatë elektorale, shkarkohet Drejtori i Përgjithshëm i Postave

U përfshi në fushatë elektorale, shkarkohet Drejtori i Përgjithshëm i Postave

Shkarkohet drejtori i Përgjithshëm i Postave, Majlind Lazimi.

Mësohet se shkarkimi i tij është bërë për shkelje të ligjit elektoral dhe ushtrim presioni ndaj punonjësve për interesa elektorale.