Kryeministri Rama i është përgjigjur ftesës së kreut të PD, Lulzim Basha për një debat televiziv.

Shefi i qeverisë tha në emisionin “Opinion” se nuk nuk ka ndërmend ta ndihmojë Bashën, i cili kapet si i mbyturi pas fijes së barit.

Si rrotullohet bota, dy muaj e kusur i lutesha Lulit dil të takohemi, tani thotë hajde në debat. Zakonisht politikanët që nuk kanë gjë për të humbur kapen pas fijes së barit dhe kërkojnë debat me ata që kanë gjera shumë më serioze për të bërë sesa një shfaqje që nuk i shërben askujt.Unë jam me njerëzit çdo ditë dhe pa pushim. Një shfaqje ku të shkëmbehen muhabete që njerëzit i kanë dëgjuar nuk kam ndërmend. Mbi të gjitha nuk jam këtu në këtë fushatë që të ndihmoj Lulin. Debati është një kërkesë e një politikani që s’ka gjë për të humbur dhe që kapet pas debatit për të tentuar të fitojë ndonjë gjë, nuk kam ndërmend ta ndihmoj. Qytetarët vetëm atë nuk kanë nëvojë të dëgjojnë” – tha Rama.