Kryeministri EdI Rama komenton listën e kandidatëve për deputetë të PD-së.  Ja çfarë deklaroi paraditen e sotme në një bashkëbisedim me një familje në Vorë.

“Kosova humbës, ky Besnik Fuçia humbës. Bardhi humbës, Mediu fitues gjithmonë me humbje, gjithë  humbësat bashkë. Kjo është PD-ja, republika e re. Republika e re e humbësave”, tha Rama.

“Të gjitha ndërmarjet shqiptare kanë vende pune, por duhen ustallarë. ai ka nevojë për elektriçist, për axhustator, pra për zanatçi. Tani kemi dhe vettingun dhe do hapen vende pune. Na duhet të kemi fuqi më të madhe për të bërë më shumë gjëra. Na duhet të na mbështesin më shumë që t’i mbështesim më shumë, nuk është se na duhen më shumë vota në Parlament për pushtet për vete, por na duhen për të bërë më shumë gjëra”, tha kryeministri.