Gjatë vizitës së sotme të kryeministrit Edi Rama në qytetin e Durrësit disa qytetarë dhe të rinj e kanë pritur me protesta.

Protestuesit i kanë zënë rrugën, ndërsa kanë shpalos parullat me mbishkrimet: Rama ik! Stop krimit politik! Ndal shkatërrimit të Durrësit.

Por pavarësisht pengesave të krijuara në rrugë, kryeministri Rama ka kryer të gjitha takimet e planifikuara.

Rama  pritet të shpallë edhe emrin e kandidatit për kryebashkiak për zgjedhjet lokale.