Kryeministri Rama nëpërmjetë një postimi në rrjetet sociale ka publikuar pasqyrën zgjedhore dhe raportin e dëgjesave për qarkun e Shkodrës. Rama ka shfrytzuar këtë postimi që tu bëj thirrje shkodranëve që të dërognë sugjerimet për gjërat e munguara në raport.

Postimi i Ramës :

“RAPORTI JUAJ
Pasqyra zgjedhore dhe raporti i dëgjesave për Qarkun Shkodër.
Miqtë e këtij rrjeti nga qarku i Shkodrës, janë të lutur të bëjnë sugjerime apo ankesa që sipas tyre mund të mungojnë në këtë raport✌??
Faleminderit”