DuaLajm.Com
Flash
Ballina FOTO/ Meta takon Presidentin e Senatit Amerikan: Shqipëria dhe SHBA, partneritet i fuqishëm strategjik dec9d3cb-d249-4d5a-9d33-ca78e41a6cf7

dec9d3cb-d249-4d5a-9d33-ca78e41a6cf7