Ballina Kryesore “Me zor pret të bëhet sërisht nënë”, Adelina Tahiri kërkon një fëmijë...

“Me zor pret të bëhet sërisht nënë”, Adelina Tahiri kërkon një fëmijë të dytë

Edhe pse ka vetëm 3 muaj që ka sjellë në jetë Jonin e vogël, Adelina Tahiri ka ndër mend të sjellë në jetë një fëmijë të dytë. Bashkë me bashkëshortin e saj, Serjoza Markov u bënë prindër në fund të muajit gusht të këtij viti dhe ndihet më e lumtur se kurrë. 

Adelina ka pohuar me anë të një live video në instagram se mezi pret të bëhet sërisht nënë. Padyshim që ndjesia e fortë e mëmësisë e ka bërë bukuroshen më të ndjeshme ndaj kësaj teme.