Ballina Aktualitet Punime në Uzinën Traktori, disa zona do të mbeten pa energji elektrike.

Punime në Uzinën Traktori, disa zona do të mbeten pa energji elektrike.

Për shkak të punimeve të planifikuara në nënstacionin e Uzinës Traktori, disa zona në ditën e sotme do të mbeten pa energji elektrike. 

OSHEE ka njoftuar se ndërprerja do të zgjasë për katër orë, përkatësisht në orarin 09:00-13:00 dhe energjia elektrike do të mungojë në zonat Kodra e Priftit dhe Shkozë.