DuaLajm.Com
Flash
Ballina Vajza nga Tirana tregon tmerrin: Shefi më ngriti në detyrë, me futi në zyrë dhe… auto-shh-1512420695-33033571512422367

auto-shh-1512420695-33033571512422367