Te Fundit

Kulture

Express Tribune: Shqipëria vendi i vogël me zemër të...

Gazeta më e madhe e Pakistanit në gjuhën angleze ”The Express Tribune” rendit pesë vendet me shumicë myslimane, që nuk duhen humbur së vizituari. Sipas...

Tradita e polifonisë në Gjirokastër, nxiten të rinjtë të...

Me dhjetëra fëmijë në Gjirokastër e Libohovë janë bërë pjesë e grupeve të vogla polifonike të shkollave. Roland Çenko një prej krijuesve më të rëndësishëm...

Përfundon nata e parë e Eurovizionit, ja këngët finaliste

TIRANE Është mbyllur nata e parë gjysmëfinaliste e Eurovizionin në Tel Aviv dhe në fund të janë janë zbuluar dhe 10 shtetet e para finaliste. Greqia,...

“Athina e artit”, thirrje artistëve për të zbukuruar kryeqytetin

GREQI Kryetari i qytetit të Athinës Giorgos Kaminis krijoi Partneritetin e Athinës, një organizatë jofitimprurëse për një program arti të titulluar “”Kjo është Athina urbane”....

Itali/ Hapet klasa e re, 200 shqiptarë do mësojnë...

Me veshjen kombëtare shqiptare, me flamuj kuq e zi dhe me tortë me simbolin e shqiponjës, dhjetëra fëmijë shqiptarë  iu gëzuan faktit të hapjes...

Myslimanë e të krishterë bashkë. Gjergj Fishta dhe Luigj...

“Paris-Midi” ka botuar, të dielën e 16 marsit 1919, në ballinë, një shkrim në lidhje me emërimin, 100 vite më parë, të Luigj Bumçit...

Te Fundit

Kryesore

Me Shumë Lajme