Ne jetojmë në një epokë të selfieve, narcisizmit dhe kultit të dukshmërisë. Ky është një trend që është bërë kaq ekstrem sa nuk mund të ndihmoni, por keni një qëndrim cinik ndaj atyre njerëzve që dukshëm kërkojnë me çdo kusht që të bëjnë foton e përsosur.

Pra, pse të mos qeshni me këta njerëz? Ne duam të ju tregojmë një galeri fotografish që tregojnë modele, të cilat në përpjekje për të bërë pozat tërheqëse , dështojnë keq dhe bëhen qesharake para syve të të gjithëve.