Ballina Kuriozitet A duhet t’i presim thonjtë natën? Domëthënia e besëtytnisë më të vjetër

A duhet t’i presim thonjtë natën? Domëthënia e besëtytnisë më të vjetër

Njerëzit që në lashtësi kanë nisur të besojnë në ngjarje që duke mos ditur t’i japin shpjegim, këtë të fundit e kanë gjetur në gojëdhëna.

Një nga besëtytnitë që shumë njerëz ende sot i besojnë është edhe prerja e thonjve natën.

Besëtytnia ndoshta më e çuditshme që ende besohet është për prerjen e thonjve të dorës dhe të këmbës natën ose përnjëherë.

E sipas këtij besimi, nëse ju i prisni thonjtë e këmbës dhe të dorës natën, dikush do të vdesë në ditën tuaj të dasmës.

Apo do të ketë edhe dasmë edhe vdekje për një ditë.

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook