Ballina Kuriozitet E pabesueshme, djaloshi i ri sfidon limitet e njeriut dhe vendos të...

E pabesueshme, djaloshi i ri sfidon limitet e njeriut dhe vendos të hajë një bimë kaktusi (Video)

Jemi mësuar tani të shohim shume persona të cilët përpiqen të bëjnë gjëra nga më të ndryshmet për të fituar disa like ose anëtarë tek kanali i tyre i YouTube ose Facebook por nuk besoj ta keni parë çudinë e radhës.

Ky djalosh mesa duket ka vendosur ti sfidojë kufijtë dhe limitet njerzorë duke ngrënë një kaktus. Por si mund ta hash një kaktus ? Ka ndonjë mënyrë ose taktikë për të mos u shpuar nga gjembat goja por edhe zorrët brenda ? Epo ja ku po ju themi që nuk ka pasi djali pas 2 momentesh hezitimi e ka përlarë me kafshata të shpejta bimën e cila mund të të marrë edhe jetën nëse e provon këtë gjë dhe je i pakujdesshëm.