Ballina Kuriozitet FOTO/ Shkoi të blejë shalqin në treg, nuk u beson syve kur...

FOTO/ Shkoi të blejë shalqin në treg, nuk u beson syve kur e hap

Një grua ka mbetur e habitur kur është kthyer nga tregu, pasi ka parë që fruti i saj i preferuar nuk ishte siç ajo mendonte.

Gruaja pasi ka mbërritur në shtëpi, ka prerë shalqirin, por ka mbetur e befasuar ku ka parë se ngjyra e tij nuk ishte e kuqe si zakonisht, por e verdhë.

Ajo që e la më shumë të habitur ishte shija e shalqirit, e cila ishte jashtëzakonisht e mirë.

Shalqini me ngjyrë të verdhë, është një nga frutat më të kërkuar dhe më të pëlqyer ne botë.