Ballina Bota Këta kuzhinierë do të bëjnë të mundur mos ta shikoni njësoj gatimin...

Këta kuzhinierë do të bëjnë të mundur mos ta shikoni njësoj gatimin tuaj

Kemi parë spektakle të ndryshme talenti por edhe talente që mund të na lënë gojë hapur, por këto 2 kuzhinierë nuk do të flasin shumë për kuzhinën por do i përdorin tiganët në një mënyrë që sdo ti shikoni më njësoj.

Në spektaklin e American’s Got Talent, këto dy persona kanë sjellë të qeshura pa fund dhe shumë replika dhe nga anëtarët e jurisë 2 prej të cilëve kanë shtypur butonin e skualifikimit pasi nuk mund ta shikonin deri në fund atë çka bënin kuzhinierët e çuditshëm.