Ballina Kuriozitet Në cilën kafshë do të preferonit të shndërroheshit? Zgjidhni dhe shikoni identitetin...

Në cilën kafshë do të preferonit të shndërroheshit? Zgjidhni dhe shikoni identitetin tuaj të vërtetë

Cila nga këto kafshë do të donit të ishit? Zgjidhni një kafshë, shihni poshtë dhe zbuloni identitetin tuaj të vërtetë.

Nëse keni zgjedhur …

Ariun: Forcë e Mbrojtjes

Ju jeni aq mbrojtës sa një arushë nënë për këlyshët e vet, ju keni forcë të pabesueshme dhe kurrë nuk hiqni dorë.

Fjalët kyçe:      

– kurajo;

– amësia;

– sekretet hënore;

– kreativiteti;

– fuqia;

– kufijtë;

– shërimi.

Flutura: Fuqia për të ndryshuar

Fluturat janë padyshim mjeshtre të transformimit, sepse ato kanë një aftësi të jashtëzakonshme për të ndryshuar ADN-në e tyre. Shumë popuj i konsiderojnë ato si të dërguara dhe mendojnë se janë të bashkuara me shpirtrat.

Fjalët kyçe:

– bota;

– drita;

– puna shpirtërore;

– shprehje;

– ndryshime të mëdha;

– kreativiteti;

– transformim;

– tranzicion.

Macja: Fuqia e magjisë së pastër

Një magjistare pa një mace nuk është një magjistare. Në fakt, këto kafshë konsiderohen asistentë të pandryshueshëm për magjistarët dhe shtrigat, duke u siguruar atyre sinkronizim më të mirë në sfera më të larta. Ata që dëshirojnë të bëhen mace ndoshta po mendojnë për fitimin e pavarësisë dhe duan të kuptojnë më thellë misteret magjike.

Fjalët kyçe:

– vetë-mjaftueshmëria;

– kontrolli i brendshëm;

– sekretet hënore;

– magjia;

– pavarësia;

– intuita.

Korbi: Fuqia e mençurisë

Ata janë zogj inteligjentë. Ata zakonisht shoqërohen me botën e të vdekurve, që është e kuptueshme, sepse kanë qenë mysafirë të shpeshtë në fushat e betejës ku kërkonin ushqim falas. Është zogu i shenjtë i Thothit (zot egjiptian i mençurisë). Ndoshta, nëse keni dëshirën për t’u bërë korb, jeni në kërkim të lirisë dhe doni të çlironi veten nga frika juaj.

LEXO EDHE:  Studimi/ Kompleksiteti i trurit të njeriut surprizon shkencëtarët

Fjalët kyçe:

– mendje;

– paralajmërim;

– korrigjimi i padrejtësisë;

– ekuilibri;

– manifestim;

– profeci.

Kali: Fuqia e pasionit

Një nga format më të zakonshme të kafshëve. Dashuria e njerëzve për kuajt ka qenë gjithmonë më e fortë se ajo për shumë kafshë të tjera. Bijtë e Poseidonit, perëndisë së deteve, ushqeheshin nga qumështi i kafshës së tij të shenjtë, kali.

Fjalë kyçe:

– dhembshuri;

– aventurë;

– durim;

– liri;

– qëllim;

– udhëtim;

– pushtet.

Miushi: Fuqia e bekimeve

Një miush është një kafshë interesante, por shumë njerëz kanë frikë prej saj. Kafsha e parë që i përgjigjet thirrjes së Budës është miu.

Zotat dhe heronjtë mitikë e konsideronin këtë kafshë si të shenjtë, sidomos Perëndia e Diellit, Bekimit dhe Arteve, Apolloni, Ganeshi dhe Perëndia Hindu e bekimeve.

Nëse dëshironi të bëheni një mi, kjo është për shkak se ju doni të ecni përpara pa u vënë re.

Fjalët kyçe:

– mirënjohje;

– bekim;

– provim;

– bollëk;

– ndërhyrje hyjnore;

– rivalitet;

– konsideratë;

– mungesë e ndershmërisë;

– gjykim.

Delfini: Fuqia e krijueshmërisë

Janë krijesa të hareshme, të prirura për komunikim. Megjithatë, nuk janë të vetmet kafshë të dashura të ujit, por janë edhe luftëtarë që mbrojnë territorin e tyre dhe janë të pamëshirshëm me pushtuesit. Për ata që mendojnë të bëhen delfinë, rekomandohet të mendojnë domethënien e fjalëve të mëposhtme:

– meditimi;

– pozitivitet;

– muzikë;

– komunikim;

– strategji;

– lozonjar.