Kursi i këmbimit valutor, sipas Bankës së Shqipërisë:

Banka e Shqipërisë llogarit dhe publikon kursin zyrtar të këmbimit.

Ky kurs është një nivel referencë (i vetëm), i cili mund të përdoret nga të interesuarit për qëllime tregtuese, vlerësuese, krahasuese dhe statistikore.

Image

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook