Mund të duket rastësi , por mjekësia tradicionale kineze (TCM) mund të ketë një shpjegim dhe një zgjidhje për ju.

Çdo organ ka orën e tij biologjike, ndaj ekziston dhe një kohë optimale për çdo aktivitet.

Për shembull mëlçia e bën punën më të madhe natën, kur pastron gjakun dhe mushkëritë nxjerrin toksinat, ndërkohë një organ tjetër mund ta ketë kulmin e aktivitetit gjatë ditës.

Arsyeja pse zgjoheni në mes të natës mund të jetë simptomë e një problemi shëndetësor ndaj mos e neglizhoni.

Nëse zgjoheni midis orës 1 dhe 3 të mëngjesit mëlçia juaj mund të ketë probleme në përpunimin e mbeturinave.

Zgjimi ndërmjet orës 3 dhe 5 të mëngjesit është një tjetër shenjë e trazirave emocionale. Hidhërimi dhe trishtimi, në veçanti, lidhen me mushkëritë. Gjatë këtyre orëve, mushkëritë pastrohen vetë nga toksinat.

Për këtë, në qoftë se ju zgjoheni duke u kollitur, mund të jetë shenjë se mushkëritë tuaja kanë probleme të pastrimit të toksinave.

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook