Kjo lavatriçe e cila vihet në pune nga fuqia e këmbës tuaj ju kursen ujin dhe nuk perdor energji elektrike. E quajtur “Drumi”, është një larëse rrobash portabël e cila harxhon thjesht 10 litra ujë dhe krahasuar me lavatriçet e tjera të cilat harxhojnë deri në 106 litra ujë, mund të themi që është ideale.

Mund të mbajë rreth 2.2 kg rroba brënda për të larë dhe ju hanë vetëm 5 deri në 10 minuta kohë për ti larë pa shpenzuar energji por thjesht duke ushtruar pak forcë me këmbë. Është perfekte për të larë rrobat të cilat janë delikate dhe për tu mar me vete kur shkoni diku dhe çmimi është rreth 299 dollarë amerikanë.