Moderatorja e programit “Dua të të bëj të lumtur”, Arbana Osmani publikoi pak orë më parë një foto në të cilën shkruante “Ditët e fundit në Top”, duke krijuar kështu dyshime të forta se do të largohej përgjithnjë nga Top Channel. Kjo ide u përforcua edhe për shkak të debatit të disa muajve më parë me drejtorin e televizionit Ben Blushi, ndonëse arsyet nuk u morën vesh kurrë.

Moderatorja e programit “Dua të të bëj të lumtur”, Arbana Osmani publikoi pak orë më parë një foto në të cilën shkruante “Ditët e fundit në Top”, duke krijuar kështu dyshime të forta se do të largohej përgjithnjë nga Top Channel. Kjo ide u përforcua edhe për shkak të debatit të disa muajve më parë me drejtorin e televizionit Ben Blushi, ndonëse arsyet nuk u morën vesh kurrë.

“Nga do ikësh, turp për Top Channel të të largojë ty! Por e kam thënë unë; të ishte Blushi njeri pozitiv, e kishte mbajt Rama në PS. Por është negativ, se ti je e para te Topi”-i ka shkruar ndjekësi. “Mondi paska bo film”- ka komentuar më tej Arbana, duke lënë kështu të kuptohet se po largohet me fundin e sezonit televiziv dhe jo përgjithmonë.