PRINCESHA LEONOR E SPANJES, NJE MBRETERESHE E ARSHSHME NE GJURMET E SE EMES LETICIA!

KA AQ KLAS, SA ESHTE LEHTESISHT E DUKSHME QE E KA MARRE NGA E EMA, NJE GRUA ME STIL.

AJO ESHTE VETEM 14 VJEC, POR PIKERISHT TANI, AJO ESHTE NE FORMIMIN E VET SI NJE MBRETERESHE E ARDHSHME.

DI SHUME GJUHE TE HUAJA, CFARE E BEN ATE NJE POLIGLOTE TE ZONJEN, SHKELQEN NE MESIME, KA QENDRIM ME KLAS, DUKJE TE REZERVUAR DHE SHARM.

LEONOR KA NJE QETESI TE ADMIRUSHME, CFARE NUK KA KALUAR PA U VENE RE NE SYTE E TE GJITHEVE.

NDERSA KA MBAJTUR FJALIMET E PARA, AJO ESHTE SHQUAR EDHE PER NJE QENDRIM TE FTOHTE EMOCIONAL, CFARE E NDIHMON NE DETYRAT E ARDHSHME QE E PRESIN NE MBRETERI.

TE MOS FLASIM PER VESHJET PASTAJ, QE STILIN E KA EKZAKTESISHT NGA LETICIA, SHEMBULLI QE VETE AJO NDJEK.

LEONOR, EDHE PSE NJE ADOLESHENTE, ESHTE VENE MENJEHERE NE QENDER TE KOMENTEVE, KU ZERAT FLASIN PER NJE FIGURE NE FORMIM QE SHARMON.