Një nga familjet më “mafioze” në Elbasan, familja Çapja e cila gjatë viteve ka kaluar shumë vuajtje për shkak se shumica e pjestarëve të këtij fisi janë vrarë ka nisur një letër drejtë të gjitha mediave në vendin tonë.

Duke iu drejtuar mediave që shkruajnë për ta, sidomos pas ngjarjes së 18 shtatorit në Elbasan familja Çapja ka kërkuar sot të mos shtrembërohet e vërteta. Në apelin e tyre ata kërkojnë që mediat të mbajnë përgjegjësi për ato që botojnë.

LETRA E PLOTË
Familja Çapja
Të nderuar zonja dhe zotërinj të mediave. Në emër të familjes Ardjan Ermira Çapja dhe të ligjit. Ju kërkojmë të mos spekulloni me të vërtetën dhe lajmin.

Në të kaluarën familja jonëka vuajtur shtrembërime të së vërtetës. Ka ardhur koha që mediat të marrin përgjegjësinë e së vërtetës.

Me respekt Ardjan dhe Ermira Çapja.
Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook