Lilien Molnar një foshnje 6 muajshe është personi më i ri në Mbretërinë e Bashkuar që vuan nga një diagnozë e rëndë në dy sytë e saj, dhe që e bëjnë të duken si mace.

Çrregullimi me të cilin ka lindur e  ka lënë vajzën, me një  iris të ç’ngjyruar duke e bërë të ngjashëm, me atë të maces. Pavarësisht se e ka të pamundur të shikojë foshnja  detyrohet të udhëtojë mijëra milje për një takim të rregullt në spital.  

Prindërit e Lilien, Cintia, 26 vjeç dhe David Molnar, 29, insistojnë se ‘princesha e tyre e vogël”, kurrë nuk do ndalojë së qeshuri.

“Sytë e Lilien janë të njëjtën formë me atë të maces dhe nuk do të rriten kurrë në mënyrën e duhur”, u shpreh Molnar.