Lulzim Basha ka mbaruar të gjithë zgjedhjet jashtë dhe brenda partisë dhe duket se së fundmi ka pasur kohë për të pushuar dhe relaksuar.

Vetëm dy ditë pas fitores kundrejtë Eduard Selamit ai është fotografuar paraditen e kësaj të hëne në plazhin e Golemit së bashku më bashkëshorten e tij, Aurelën.

Basha ka veshur disa roba plazhi dhe ka dalë të bëjë një xhiro sëbashku me bashkëshorten.